Retro šaty

Retro & Vintage šaty 50. let

Tak univerzální, tak nadčasové a tak šik … vypasované živůtky s velkými sukněmi, z nichž některé jsou podpořeny i spodničkami, puntíky, květinové motivy to jsou retro & vintage šaty. Hlavním cílem retro stylu šatů je zdůraznit ženskost. V retro šatech totiž jen tak v davu nezapadnete. V módě je totiž velice in ...

Retro & Vintage šaty 50. let

Tak univerzální, tak nadčasové a tak šik … vypasované živůtky s velkými sukněmi, z nichž některé jsou podpořeny i spodničkami, puntíky, květinové motivy to jsou retro & vintage šaty. Hlavním cílem retro stylu šatů je zdůraznit ženskost. V retro šatech totiž jen tak v davu nezapadnete. V módě je totiž velice in občas zabrousit do časů dávno minulých.  Buďte krásné a reprezentujte samy sebe. Nadčasová móda minulých let je skvělou příležitostí, jak se zviditelnit a být sexy! To jsou prostě retro šaty !

Dávejte také pozor! Pokud se rozhodnete svůj šatník obohatit o krásným retro kouskem, musíte dodržovat určitá pravidla. Například nikdy nekombinujte více oblečení ve vintage stylu najednou. Váš vybraný kousek musí hrát prim, zbytek oblečení by měl být méně nápadný. Tím dosáhnete, že Váš model bude originální a vkusný.

Také pozor na kombinování různých stylů napříč historií módy. K retro šatům si rozhodně nesmíte obléknout módní výstřelek dnešní doby. Stejně tak musíte sladit účes a líčení.

Zobrazit

Retro šaty Počet produktů: 75

na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 75 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 75 položek